DESPRE NOI

MEREU APROAPE DE TINE

DESPRE NOI

Tractare Craiova execută tractări cu platforma, remorcări auto cu program NON-STOP.

Acest website a fost creat din pasiune de către echipa Magic-Web.Ro !

Tractare Craiova cu o vasta experienta in domeniul auto, oferim servicii de tractari auto , transport autoutilitare si alte utilaje agricole, etc, asistenta rutiera si consiliere in caz de accident, transport autoturism catre registrul auto roman pe platforma, catre orice service sau centre de fier vechi remat.

Suntem disponibili la orice ora si va garantam ca ajungem intr-un timp foarte scurt la orice locatie, putem intervenii in orice situatie, auto rasturnat, blocat in nisip, probleme cu cutia de viteze.

Avem service mobil în caz de alimentare gresită sau alte multe situatii nefavorabile !

Dezvoltă-ți a afacerea

Și tu poți deveni partener:

Prioritatea noastră este să oferim servicii de cea mai bună calitate.

Strategia prioritară pentru dezvoltarea viitoare constă în diversificarea ofertei permanente și creșterea continuă a piețelor de desfacere prin semnarea de noi parteneriate de afaceri cu diferite firme.

Calitatea , seriozitatea si garantia ne-au ajutat sa ajungem pana aici si acum avem posibilitate sa oferim mai multe promotii / oferte avantajoase pentru clientii nostri.

Dacă aveți întrebări sau sugestii referitoare la serviciile și produsele noastre, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail sau sa ne contactati !

MEREU APROAPE DE TINE

Craiova Tractari execută tractări cu platforma, remorcări auto cu program NON-STOP.

Acest website a fost creat din pasiune de către echipa Magic-Web.Ro !